Yritys

this.is.

fade

Fade Creative on 2018 perustettu, Kajaanissa sijaitseva tuotantoyhtiö. Osaamisemme keskiössä ovat työelämän tarpeisiin suunnatut videotuotannot. Tuotantomme vaihtelevat sosiaalisen median sisällöistä laajoihin mainoskampanjoihin.

Fade Creativen perustaneelle Samulle idea omasta yrityksestä syntyi intohimosta laadukkaiden ja modernien videoiden tekemiseen. Yritys on neljässä vuodessa kasvanut ja nykyään kulisseissa puuhailee useampi tekijä. Työkokemuksemme videotuotantojen ja kuvausprojektien parissa takaa asiakkaalle ammattitaidolla toteutetun laadukkaan kokonaisuuden. Pyrimme myös tarjoamaan harjoittelupaikkoja opiskelijoille ja auttamaan nuoria eteenpäin alalla.

Toteutamme visuaalista sisältöä luovalla otteella. Onnistunut tuotanto välittää paitsi tarvittavan informaation, myös herättää katsojassa tunteita ja mielikuvia. Tuotantomme ovat kasvaneet muutamassa vuodessa ja meille on syntynyt pitkäkestoisia asiakkuuksia. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yritykset ja yhteisöt, joilla on tarve vaikuttaa ja tulla nähdyksi. Asiakkainamme ovat muun muuassa Kajaanin kaupunki, Kajaanin ammattikorkeakoulu, CSE Entertainment ja Business Kainuu.

Tuotantojen toteuttamisen lisäksi tuemme asiakastamme valmiin työn julkaisussa ja jakelussa. Toimimme yhteistyössä brändi- ja  mainostoimistojen kanssa, joten kauttamme tavoitat myös muut tarvitsemasi markkinoinnin ja mainonnan palvelut.