Videotuotanto - Fade Creative

Videotuotanto

rekrytausta_img

Yritysvideot

Esittele yrityksesi parhaassa mahdollisessa muodossa näyttävällä videolla. Videolla voidaan tuoda esiin yrityksen toimintaa, tuotteita, palveluita sekä henkilöitä. Videot voidaan toteuttaa käsikirjoitetulla mukaansatempaavalla tarinalla tai ilman.

Tee vaikutus aitojen suositusten kautta ja käännä liidit uusiksi asiakkaiksi. Jaa yrityksesi onnistumisia asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kertomana videomuodossa. Referenssivideo on yksi tehokkaimpia vaikuttamisen keinoja.

Markkinointivideot

Markkinointivideot saavat parhaan näkyvyyden sosiaalisessa mediassa jaettuna. On aika erottua joukosta ja tulla löydetyksi. 

Markkinointivideot sopivat esimerkiksi tuotteen tai palvelun lanseeraukseen tai lyhyeen esittelyyn. Videot optimoidaan otsikoiden, kuvausten, jakokuvien, kuvasuhteiden ja tekstitysten avulla.

videotuotanto2_img
fade_05_img

Mainos- ja brändivideot

Mainos- tai brändivideo liitetään täydentämään mainos- tai markkinointikampanjaa, jolloin kampanjan läpivienti sekä tuloksien saavuttaminen ovat potentiaalisempia. 

Mainosvideot- ja tv-spotit tuotetaan kaupalliseen käyttöön, niiden avulla herätetään asiakkaiden mielenkiinto ja pistetään myyntiin vauhtia. Niitä voidaan käyttää niin verkossa kuin televisio- ja elokuvateatterimainonnassakin.

Brändisi erottaa sinut muista alan toimijoista. Brändivideon avulla rakennat yrityksesi brändiä, herättämällä ajatuksia ja mielikuvia. Video antaa katsojalle käsityksen siitä, millainen yrityksesi todella on.

 

Tapahtuma- ja fiilisvideot

Täysi kattaus mahdollisuuksia mieleenpainuvien tapahtumien, kuten messujen, festareiden ja avajaisten taltiointiin. Videot voivat olla mitä tahansa lyhyen koosteen tai koko tapahtuman taltioinnin väliltä. Ikuistamme parhaat tunnelmat upeiksi videoiksi.

Ennen tapahtumaa osallistujia on tehokasta ja helppoa sitouttaa näkyvien markkinointivideoiden kautta. Tapahtuman jälkeen alkaa tärkeä osuus eli jälkimarkkinointi. Tapahtuman materiaali koostetaan houkuttelevaksi videoksi, joka toimii osana seuraavan tapahtuman markkinointia.

fade_09_img
some_img

Jälkituotanto

 Työmme ei pääty videon kuvaukseen vaan kuvausten päätyttyä videomateriaali käsitellään valmiiksi lopputuotteeksi. Jälkikäsittely sisältää muun muassa kuvan ja äänen leikkauksen, mahdollisen musiikin tai grafiikan sekä värimäärittelyn.

Animaatiotuotanto on kustannustehokas tapa kuvata monimutkaisempiakin prosesseja lyhyessä ajassa, kun perinteiset ilmaisun keinot eivät riitä. Animaation kautta tuloksia tai tunnuslukuja voidaan esittää mieleenpainuvasti ja ymmärrettävästi

Ilmakuvaus

Toteutamme kuvauksia myös ilmasta käsin.  Ilmakuvilla saadaan luotua uudenlaisia ulottuvuuksia ja kerrottua erilaisia tarinoita.

fade_ilmakuvaus_img